Çiftçi Güneş Paneliyle Kendi Elektriğini Üretebilicek
Buradasınız: Anasayfa / Blog
17 Ocak 2022, Pazartesi
Çiftçi Güneş Paneliyle Kendi Elektriğini Üretebilicek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Güneş Panellerini Kurmak Suretiyle Çiftçilerimizin enerji ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yenilenebilir enerji kaynaklarından azami ölçüde yararlanmasına dönük olarak mevzuat eksikliklerimizi tamamladık. Artık bundan sonra çiftçilerimiz gerek tarlasında gerekse evinde ya da işletmesinde çatılarında güneş panellerini kurmak suretiyle elektrik enerjisi ihtiyaçlarını karşılayabilecek.”açıklamalarında bulundu.
Çiftçi Güneş Paneliyle Kendi Elektriğini Üretebilicek

Geçtiğimiz yıl dağıtım alanında yaklaşık 58-60 milyon liralık bir yatırım yapıldı. Bu yıl da 76 milyon liralık bir yatırım bütçesi söz konusu. Özellikle yeni dönemde kırsal alandaki şebeke ve trafo merkezlerinin yenilenmesi ve güç artışına ağırlık vereceğimizi de söyledik. Bir de çiftçilerimize dönük olarak şunu da ifade etmek istiyorum. Çiftçilerimizden de bu yönde talep geldi. Biz de bunu sonuna kadar destekliyoruz.

Güneş Panellerini Kurmak Suretiyle

Çiftçilerimizin enerji ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yenilenebilir enerji kaynaklarından azami ölçüde yararlanmasına dönük olarak mevzuat eksikliklerimizi tamamladık. Artık bundan sonra çiftçilerimiz gerek tarlasında gerekse evinde ya da işletmesinde çatılarında güneş panellerini kurmak suretiyle elektrik enerjisi ihtiyaçlarını karşılayabilecek.”açıklamalarında bulundu.

 

                                                         

                                                        Duru Solar Enerji Sistemleri

                                                            Güneşten Elektriğe

                                                           Sağlıklı Bir Dünya İçin

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın
X
WhatsApp destek ekibimiz
tüm sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, Hoşgeldiniz..
Size nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek Hattı