2 Sene Tek Kuruş Ödemeden Çatıya Güneş Paneli Kurmak Mümkün!
Buradasınız: Anasayfa / Blog
2 Kasım 2021, Salı
2 Sene Tek Kuruş Ödemeden Çatıya Güneş Paneli Kurmak Mümkün!
Güneş Enerjisi Kredisi ile Bedava Elektrik Üretme Evin çatısına güneş paneli maliyeti için bankalardan güneş enerjisi kredisi hamlesi geldi. 2 sene ertelemeli 10 sene vadeli ev çatısına güneş enerjisi tesisi kurulması kredisi ile bedava elektrik!
2 Sene Tek Kuruş Ödemeden Çatıya Güneş Paneli Kurmak Mümkün!

Evlere güneş enerjisi ile elektrik üretimi maliyeti yerli güneş paneli şirketlerinin kurulması ile büyük oranda düşerken süreçte bankalarda devreye girdi. Evinin çatısına, balkona güneş paneli kurmak isteyen ancak bunun için yeterli nakit parası olmayan kişilere bankalar güneş enerjisi kredisi vermeye başladı. 

İş Bankası 1 sene ertelemeli 10 yıl vadeli GES kredisi verirken Garanti BBVA güneş enerjisi kredisi ile müşterilerine 2 sne ertelemeli kredi veriyor. Yani ilk 2 sene cebinizden tek kuruş çıkmadan evinize hemen güneş enerjisi santrali kurabiliyor, bedava elektrik kullanırken aylık 800 liraya varan tutarda para kazanabiliyorsunuz. 

EVİNİN ÇATISINA GÜNEŞ PANELİ KURANLAR HEM BEDAVA ELEKTRİK KULLANACAK HEM PARA BASACAK!                                                                                                                                       Evlerin çatısına rahatlıkla kurulacak olan 10 KW büyüklüğe sahip GES ile aylık 700 TL - 800 TL arasında bir getiri sağlanabileceği "GES'ler önümüzdeki yıllarda özellikle müstakil evlerde çok daha yaygınlaşacak.

çatıya ges kurmanın maliyeti ne kadar

Sadece evlerde değil, küçük işletmelerde de yaygınlaşacak. 10 kilovata kadar tasarruf etmek isteyen herkes bunu yaptırabilir. 10 kilovatlık bir sistem çatıda ortalama 70-80 metrekare alan kaplıyor. Yani müstakil evlerin çatı alanları 10 kilovatlık GES yapabilmek için fazlasıyla yeterli"  isteyen herkesin çatısına GES paneli kurabilecek.

ges kredisi garanti bankası

GARANTİ BANKASI 2 SENE ÖDEMESİZ DÖNEMLİ GES KREDİSİ VERİYOR! GÜNEŞ ENERJİSİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kendisini yaklaşık 5 senede amorti eden Güneş Enerjisi Santrali kurulumu için devlet fazla üretilen elektriği satın alma garantisi vererken GES kurulumu için bankalarda kredi desteği sağlıyor. Garantİ Bankası 2 sene ertelemeli kredi desteği sağlıyor. 

iş bankası ges kredisi

İŞ BANKASI 1 SENE ERTELEMELİ 120 AY VADELİ GÜNEŞ ENERJİSİ KREDİSİ VERİYOR! 

Güneş Enerjisi kredisi veren bankalar arasında yer alan İş Bankası Lisanssız Elektrik Üretim Kredisi adı altında müşterilerine 10 yıl vadeli kredi desteğini ilk 1 senesi ödemesiz dönemli olarak veriyor. 

DURU SOLAR ENERJİ SİSTEMLERİ

10 KW GÜNEŞ PANELİ KAÇ PARA, ÇATIYA, BALKONA GES NASIL KURULUR?

Güneş Enerjisi Santrali GES maliyeti kurulacak olan santralin kapasitesi ile santralde kullanılacak olan malzemelere göre değişmekle beraber günümüzde şirketler anahtar teslim maliyet çıkararak tüm işlemleri yapmaktadır. Yasal izinler de dahil olmak üzere yapılan anahtar teslim projelerde bankalarda kredi desteği sağlamaktadır.                                                   

                                                    Duru Solar Enerji Sistemleri

                                                            Güneşten Elektriğe

                                                           Sağlıklı Bir Dünya İçin

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın
X
WhatsApp destek ekibimiz
tüm sorularınızı cevaplıyor.
Merhaba, Hoşgeldiniz..
Size nasıl yardımcı olabilirim?
WhatsApp Destek Hattı